Karácsony 2018

Jézus Krisztus születésének megünneplése és a szeretet összehozza a családokat, embereket! 🙂 Mint ahogyan évek óta és mint a szerencsésebb, legtöbb emberhez, hozzánk is hazajöttek gyermekeink e jeles ünnepen!

Napok, mit napok, már hetek óta készültem, szerveztem, időmet, pénzemet, erőmet beosztva, hogy minden szép, finom és boldogságot árasztó legyen! Fárasztó időszak áll mögöttem, de fájdalmam feledve vártam őket, hisz tudtam csak kevés idő adatik meg, hogy együtt ünnepelhessük a karácsonyt és ritkán látott legkisebb fiam, Zoli születésnapját, aki elsőként jött haza a hétvégén! Tőle kaptam e csodálatos lehetőséget, mely segítségével itt leírhatom, megoszthatom gondolataimat, tapasztalataimat, terveimet, vágyaimat, adhatok tanácsot vagy csak vigaszt nyújthatok annak, ki érintett valamely élet, illetve betegség-lelki gondjában!

Léna unokám szent este érkezett szüleivel, ami határtalan boldogsággal töltött el bennünket! A feldíszített fenyőfa ragyogása eltörpült unokánk sugárzása mellett,hisz oly szeretettel csüggött rajtam,hogy ennél magasztosabb boldogságot nem élhet át ember! Ma megérkezett Sándor fiam és választott családja, így együtt adhattuk át szeretteinknek az ajándékokat és ülhettünk az ünnepi asztalhoz! Rengeteg finomságot varázsoltam elébük, szinte nem is tudtak mindenből fogyasztani, ám nem veszett kárba semmi, mert mindent szétosztottam köztük, így hosszabbítva meg számunkra a családi idillt, amikor a napokban elfogyasztják majd édesanyjuk főztjét! 🙂

E meghitt, áldott ünnep legszebb napja volt ma, hisz együtt voltunk mi szülők a gyermekeinkkel és családjaikkal! Hálás vagyok az Úrnak, hogy van családom, akiket szerethetek, akiknek olykor főzhetek, akikért imádkozhatok és kérhetek számukra  egészséget, boldogságot, békességet, szeretetet, és bőséget!!

Nem feledem az én szüleimet,rokonaimat és családtagjaimat sem, akik már sajnos ott fenn ünnepelnek az égben, de tudom, hogy számukra már boldog az élet és a szívemben örökre megőrzöm kedves lényük és sok szeretettel emlékezem rájuk!

 

Vissza az előző oldalra