Újrakezdés

Havasi Balázs 10-dik jubileumi koncertjének hallgatása közben újra írni kezdtem! Ezen a fantasztikus eseményen 2019 decemberében részt vehettem, soha nem feledem!

Elővettem a szinte pontosan két éve abba hagyott élettörténetem és felidézve a történteket, a folytatásba kezdtem!

Ez adott inspirációt arra, hogy egy pillantást vessek a weboldalamra! Szomorú tényként villant fel előttem, hogy itt is oly régen jártam, hónapok óta egy betűt sem írtam! Nos, ennek véget kell vetni, hisz oly sok mindenről lehet, sőt kell is írni! A témák száma végtelen, lehet érzés, megállapítás, vélemény vagy megannyi más amit kifejezni nem árt!

Talán könnyebb a tétlen várakozás, talán pont így jön a következő állomás, válaszra méltat a sors, hogyan tovább? Nehéz, fájdalmas, mint mindenkinek oly sok más, de hitünk az erős vár és az Úr mindenre megoldást kínál!

Nem tudok semmit, csak az lebeg előttem, hogy nem feladni! Amik nem rajtam múlnak, azért nem tehetek, de hogyan viselem a sorsom, azért igen! Bízni a jövőben, hinni a pozitív változásban, fohászkodni egy imában, kérni az Istent, hogy ne hagyjon cserben és tartson meg családommal együtt kegyelemben!! Könyörögni az Úrhoz a háború befejezéséért, hontalan, menekülő emberek életéért, elhunytak lelki üdvéért! Össze fogni a világot, mi sok szép időt élt és látott! Tenni a dolgunk kicsiben és nagyban, vigaszt és hitet adni egymásnak a bajban!!

Írni, írni és írni, hogy a rosszat tudjuk elfeledni, a szeretetet hirdetni és erősíteni! Hallgatni a zene, a hangszerek és madarak dalát, s bízni abban, hogy ránk köszönt egy békésebb világ!!!

Vissza az előző oldalra